Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyöngyöshalászon tartotta egyik utolsó vidéki kampányrendezvényét Magda Sándor, a gyöngyösi választókerület szocialista országgyűlési képviselőjelöltje

Gyöngyöshalászon tartotta egyik utolsó vidéki kampányrendezvényét Magda Sándor, a gyöngyösi választókerület szocialista országgyűlési képviselőjelöltje

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A politikus az elmúlt nyolc év eredményeit összegezte, és elmondta: örül annak, hogy a kampányban eddig csak az igazán lényeges kérdésekről esett szó.

Gyöngyöshalászon értékelte az elmúlt nyolc év teljesítményét Dr. Magda Sándor országgyűlési képviselő. A választásokon az MSZP jelöltjeként induló honatya a kampányidőszakban már több lakossági fórumon találkozott a választókkal.

A képviselő táblázatban foglalta össze a Gyöngyöshalászra érkezett támogatásokat. Magda Sándor hangsúlyozta: a kampányban eddig csak az igazán fontos kérdésekről eset szó.

A polgármester kifogásaira, melyek szerint az elmúlt ciklusban kevesebb figyelmet kapott a település, a képviselő úgy reagált: a civilekkel és a vállalkozókkal is jó kapcsolatot sikerült kialakítania, és a fogadóórákon minden felmerült kérdésben igyekezett segíteni. Magda Sándor a jövő vasárnapi választások előtt még két alkalommal tart lakossági fórumot, így a gyöngyöshalászi találkozó az egyik utolsó kampányrendezvénye volt a politikusnak.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-04-02 )

Tovább az archívumra