Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A rossz idő miatt sok húsvéti programot lemondtak az idén, és kevesebben is mozdultak ki otthonról, mint az elmúlt években

A rossz idő miatt sok húsvéti programot lemondtak az idén, és kevesebben is mozdultak ki otthonról, mint az elmúlt években

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nagyrédén is szabadtéri rendezvényt terveztek, végül a Művelődési Központba szorultak az érdeklődők, akik azonban így is jól szórakoztak.

Idén mindenütt kevesebben voltak a húsvéti programokon a borongós, csapadékos idő miatt. A nagyrédei kecskefarmon is színes programokat terveztek húsvéthétfőre, ám az eső elmosta a rendezvényt, amelyet így a Művelődési Központban tartottak meg.

A szervezők egész napos programokkal várták az érdeklődőket, bemutatkoztak a helyi borászok, lehetett kecskesajtot kóstolni, a tojásfestést pedig kicsik és nagyok egyaránt kipróbálták.

A jó hangulatról Balogh Edina és barátainak zenekara gondoskodott, felléptek a Tomory Gábor Néptánciskola növendékei, és aki a borongós időben mégis kilátogatott a kecskefarmra, az sem maradt programok nélkül.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-04-06 )

Tovább az archívumra