Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ballagás

Ballagás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Több mint 500 diák ballag a napokban Gyöngyösön. A József Attila Szakgimnázium diákjai vonultak elsőként de egyben utoljára végig közösen az iskola falain belül és búcsúztak el tanáraiktól. Az ünnepségen az eredményes tanulókat dicséretben és oklevélben részesítették.

Az utolsó becsengetés előtti pillanatképek a József Attila Szakgimnáziumban. Ezt követően utoljára vonultak le közösen a lépcsőn és búcsúztak el iskolájuktól a ballagó diákok. Az ünnepségen a szülők és rokonok átadták a ballagóknak szánt virágokat, majd egy alsóbb éves tanuló búcsúztatta a végzősöket. Zsapka Ádám saját és ballagó társai nevében is búcsúzott iskolájától, tanáraitól és megköszönt minden segítséget.

– Hosszú volt ez a 4 év nagyon lassan ment el, tovább tanulok persze Egerben, az Eszterházyban, de hát végülis itt vagyunk mindannyian és vége lett a 4 évnek – mondta.

A ballagók között van, aki már dolgozni fog, de olyan is akad, aki nem hagyja el az iskola falait, hanem azon belül kezdi meg új tanulmányait.

– A tanárok nagyon kedvesek, segítőkezek a diákok és sok barátot találtam itt. Jövök vissza érettségire utána fodrász szakma, hogyha úgy van, akkor még a művészeti egyetemet megpróbálnám Pesten – mondta el Rádi Tímea.

Az ünnepségen a végzősök feltűzték az őket szimbolizáló szalagot az iskolazászlóra és átadták az alsóbb évfolyamnak. Ezt követően az intézmény igazgatója minden osztálytól külön emlékkel búcsúzott és bíztatta a ballagókat céljaik elérésében.

– Néhányan folytatjátok tanulmányaitokat technikummal, főiskolán, egyetemen mások pedig a munka világát választják és az önfenntartás kihívásait tanulják meg kezelni. Kívánom, hogy ott is hasonló sikereket érjetek el, s mindig közelebb kerüljetek céljaitokhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott felnőttek lehessetek – fogalmazott Ivony Ildikó tagintézmény-vezető.

A tagintézmény-vezető búcsúbeszédét követően a legeredményesebb tanulókat elismerésben részesítette. A ballagó diákoknak még pár napra ismét iskolapadba kell ülniük, ugyanis hétfőn kezdődik az érettségi.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
14:55
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical Est - My love, my life
14:59
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:25
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Néptáncegyüttes - Hegyközi táncok
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:12
Világörökség - Parádsasvár 
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:42
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:08
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:36
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:02
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság