Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Diáknapot szerveztek a Mátra Szakképző Iskolában.

Diáknapot szerveztek a Mátra Szakképző Iskolában.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A már hagyománynak számító íjászat és lövészverseny mellett az idén a paintballozást és a henna festést is kipróbálhatták a diákok. Az aranykondér díjra pedig ez alkalommal is szinte minden osztály benevezett.

Alakul az őzpörkölt, még egy jó félóra mondja a szakértő. A Vadas diáknap állandó programja a főzőverseny is. De az egész napos rendezvényen nemcsak ebbe kóstolhatnak bele a diákok.

A paintball és a foci is nagy kedvenc volt. (Atmobreak :foci)

A nemrég diákigazgatóvá választott Somának ezen a napon több feladat is jut, a főzőversenyen is zsűrizik. Ezen a napon a tanárok és a diákok együtt lazíthatnak. Az iskolában, több, mint 600 diák tanul, nekik ez a nap jó alkalom a kikapcsolódásra és a régi illetve a számukra új sportok kipróbálására is. A diáknapot már évek óta minden alkalommal 11.osztályosok szervezik.

A sportok mellett a természetesen olyan az iskola profiljába beleillő feladatokkal is készültek, mint az íjászat, a lövészet vagy a kotorékozás. Legközelebb pedig egy év múlva a leendő 11. évfolyamosok ismét kifőzhetik a legjobb programokat, merthogy ez is hagyomány az iskolában.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2010-04-23 )

Tovább az archívumra