Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Libegők éjszakája

Libegők éjszakája

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Első alkalommal csatlakozik a Libegők Éjszakája országos rendezvényhez az Oxygen Adrenalin Park. Július 20-án, szombaton hosszabbított nyitva tartással, egészen éjfélig várják Sástón a libegni vágyókat, akik megcsodálhatják az éjszakai Mátrát és a környék éjjeli fényben úszó településeit. Este tűztánc show-al is kedveskednek az érdeklődőknek.

Július 20-án, szombaton egészen éjfélig várja a libegni vágyókat a sástói Oxygen Adrenalin Park, akik most először csatlakoztak a Libegők éjszakája országos programhoz. A hosszabbított nyitva tartásnak köszönhetően, a résztvevők majd megtekinthetik a Mátrát és a környék településeit éjszakai fényben.

– Mi is ezért csatlakoztunk ehhez a programhoz, mert nagyon sokan nem látták még éjszakai időben a város fényeit innen a mátrai libegőről. Ha tulajdonképpen jó idő lesz, akkor reméljük akár a környező falvak fényeit is sikerül meglátnunk – mondta a rendezvény előtt Palik Tibor.

Az eseményre egy különleges produkcióval is készülnek a park vezetői, valamint kivilágítják az ösvényeket, így naplemente után is sétálhatnak a kirándulók.

– Este 9 órakor egy tűz zsonglőr társaság fog előadást tartani, ezen kívül tulajdonképpen a szokásos büfénk és úgy gondoljuk, hogy a tónál a parkot kivilágítjuk, valamint a sétányunkat a lépcső mellett. Szeretnénk, hogy ha nem csak a libegőt, de akár a bátrabbak gyalog is lemerészkednének a völgybe, és akár Sástóig is – tette hozzá az ügyvezető.

A park egészen reggel tíz órától nyitva áll a libegni vágyók előtt, akik tiszta idő esetén a naplementét is végignézhetik, ami aznap este fél 9-re várható.


Tovább az archívumra