Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Dolgozók adományoztak

Dolgozók adományoztak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gyöngyöshalászi gumiabroncsgyár legjobban teljesítő műszakja lemondva a munkájukkal kiérdemelt jutalomról inkább a közösségnek kívántak segíteni. A gyár közreműködésével a csapat egy szett gumiabroncsot ajánlott föl a gyöngyösi mentőállomásnak, melyet a mentősök hálásan fogadtak.

Gumiabroncsokat adnak át az Apollo gyár munkatársai a gyöngyösi mentőállomásnak. A dolgozók fontosnak tartották, hogy támogassák a mentősöket, hiszen ezzel a kis adománnyal is hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy életeket menthessenek.

– Egy termelési rekordot tudtunk dönteni és arra fel jutott eszünkbe, hogy nem kérünk semmi tortát, csokit vagy valami akkor inkább fel szeretnék ajánlani ezt a 4 abroncsot – mondta el Söjti Gábor ötletgazda.

A cég komoly hangsúlyt fektet arra, hogy visszaadjanak a közösségnek valamit és maguk a dolgozók is, akik fontosnak tartották, hogy a mentőállomást megajándékozzák – mondta el Muczán Krisztina a gyár HR igazgatója.

– Ez a kettő együtt szerintem ez egy olyan fantasztikus eredmény, hogy igazából szavakat sem találok, rá olyan boldog vagyok. Nagyon büszke vagyok a cégre, hogy ilyen helyen dolgozom ahol ez mindenkinek fontos és iszonyatosan büszke vagyok a fiúkra, hogy ezt maguktól megtették – hangsúlyozta.

Ugyan az Országos Mentőszolgálat biztosítja az eszközöket, de hálásan fogadták az abroncsokat.

– Ez egy plusz segítséget jelent a mindennapi munkában és az Országos Mentőszolgálat számára is egy kis könnyebbséget jelent. Gyöngyösön 5 autó van, úgy hogy ebből az egyik autónak gumi ellátottsága megoldódik – mondta el Fodor István, a Gyöngyösi Mentőállomás vezetője.

De nem csupán autógumikkal és nem csak a mentőállomás fogadja szívesen a segítséget, egyre gyakoribb jelenség, hogy a gumigyártó céghez hasonlóan más nagyvállalatok és azok munkatársai is felismerik a társadalmi felelősségvállalás jelentőségét – és lehetőségeikhez mérten támogatást nyújtanak arra rászoruló szervezeteknek.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A magyarság totemállatainak nyomában - ismeretterjesztő film
15:21
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. – Nyitógála - Észak-Macedónia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Zongoraavató hangverseny (részlet)
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Adventi kalendárium
18:09
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:17
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság