Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Június első vasárnapja a pedagógusok napja

Június első vasárnapja a pedagógusok napja

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ebből az alkalomból –a hagyományoknak megfelelően – gyöngyösön is kitüntették a szakma képviselőit. Idén hárman kapták meg a gyöngyös város érdemes pedagógusa” címet. Ezt megelőzően pedig a képviselőtestület átadta a gyöngyös közszolgálatáért elismerést is.

Idén hárman kapták meg a Göngyös Város Érdemes Pedagógusa címet. Az ünnepségen Hiesz György polgármester a pedagógus hivatás értékeit emelte ki, hangsúlyozva, a tanárok munkájának nélkülözhetetlenségét.

Ilyen pedagógusok az idei díjazottak is. Balázs Máriának, a Berze Nagy János Gimnázium igazgatóhelyettesének 30 évi magas színvonalú munkáját ismerték el. A kitüntetett arról szólt, hogy hogyan lehet a tanári munka eredményes.

Gyöngyös Város Érdemes pedagógusa díjat vehetett át Géczi Zsoltné, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény igazgatóhelyettese, valamint Papp Tünde, a Dobó Úti Tagóvoda vezetője is. Utóbbi a mindenek feletti gyermekszeretet fontosságát hangsúlyozta.

A pedagógusnapon nyugdíjas pedagógusokat is kitüntettek. Sankovics Lászlóné és M. Pápay Irén arany, Hornyánszki János pedig gránit oklevelet vehetett át a polgármestertől. A „Gyöngyös Közszolgálatáért” kitüntetést a képviselőtestület legutóbbi ülésén osztották ki. Ezt az idén Királyné Bakos Katalin, a polgármesteri hivatal Közigazgatási és Szociális Igazgatóságának csoportvezetője kapta 30 éves munkája elismeréseként.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2010-06-07 )

Tovább az archívumra