Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A céges energiaköltségek megtakarításának módszereiről tartott fórumot ma Gyöngyösön a Zöld Utak Turisztikai Klaszter

A céges energiaköltségek megtakarításának módszereiről tartott fórumot ma Gyöngyösön a Zöld Utak Turisztikai Klaszter

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A megbeszélésen ott voltak a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének képviselői is, akik együttműködnének gáz-ügyben.

Végy egy energetikai árügynököt, toborozz össze annyi céget, amennyinek eléri az éves összes gázfogyasztása a 2 millió köbmétert, tárgyalj, majd reménykedj, hogy így megspórolhatsz 20 százalékot vállalatod gázszámláin. Ez a recept működhet, kellő mértékű összefogás esetén. A Zöld Utak Klaszter ma önkormányzatoknak és a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete tagjainak szervezett tanácskozást a részletekről.

A munkaadók egyesületének vezetője, Báry Péter nem lehetőségnek, hanem felvállalandó feladatnak tartja, hogy tagjaik megszerezzék a közös fellépésből eredő kedvezményeket. Bár első számításaik szerint valószínűleg nem érik el a 2 millió köbméteres szintet.

Mivel júliustól kezdődik az új gázév, sietniük kell azoknak, akik ebben a szövetkezésben érdekeltek. A kezdeti lépések hamarosan megtörténnek, az érintettek már most tájékozódnak és összesítik lehetőségeiket.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-06-09 )

Tovább az archívumra