Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Felborult

Felborult

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az árokba borult egy gépkocsi a 24-es főúton délelőtt, Mátraháza és Sástó között. A személyautó lesodródott az úttestről és az út melletti fáknak csapódott. A gépjárműben tartozódó két személyt azonnal kórházba szállították, információink szerint, könnyebben sérültek meg. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére. A rendőrség az eset kapcsán felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az őszi időszakban fokozottabb odafigyeléssel közlekedjenek.

Szinte az összes ablaka kitört annak az autónak, ami ma reggel az útról lesodródva árokba hajtott és a tetejére borult Mátraháza közelében. A gépjárműben két személy utazott, akiket azonnal kórházba szállítottak.

Hatalmas köd és csúszós utak. Ennyi elég ahhoz, hogy az autó irányíthatatlanná váljon. Éppen ezért a rendőrség felhívja figyelmet arra, hogy az őszi-téli időszakban mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen.

– Az őszi időszak beköszöntével egy inkább csapadékos időjárás lesz jellemző ez által az utak csúszósság válnak és a látótávolság is lecsökken. Ezekben az őszi-téli hónapokban a közúti balesetek jellemző oka, hogy a gépjármű vezetők nem az időjárási, látási viszonyoknak megfelelően közlekednek. Nagyon fontos felhívni a gépjármű vezetők figyelmét arra is, hogy járművüket megfelelően készítsék fel a téli közlekedésre – emlékeztetett Soltész Bálint, a HMRFK sajtóreferense.

A sajtóreferens hozzátette ezeken az utakon a megfelelő sebesség megválasztása életmentő lehet, hiszen bármelyik éles kanyarban kicsúszhat a gépjármű.


Tovább az archívumra