Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A szociális munka napja

A szociális munka napja

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Átadták a „Gyöngyös Város Szociális ügyéért” kitüntetést, melyet idén Héri Andreának, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ Család és Gyermekjóléti Központ intézményegység-vezetőjének ítélték oda. A kitüntetést a Szociális Munka Napja alkalmából ünnepélyes keretek között adták az Elfogadás díjával együtt, melyet ebben az évben, a Gyöngyösi Kézilabda Klub kapott meg.

A szociális szektorban dolgozók munkája nélkül a problémák, a nehézségek akár tragédiákba is torkollhatnának- mondta köszöntő beszédében Kárpáti István alpolgármester, a Szociális Munka Napjának ünnepén, méltatva a szociális ágazatban dolgozókat.

A nagyon sok elhivatott kolléga közül rendkívül büszkék az olyan munkatársakra, mint Héri Andrea- tette hozzá az alpolgármester. Az idén a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ Család és Gyermekjóléti Központ intézményegység- vezetője vehette át a Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetést, Hiesz Györgytől, Gyöngyös polgármesterétől, mert nagyok sok gyermek és felnőtt rászorulón segített már- hangzott el a méltatásban. A díjazott azt mondja a családgondozás számára nem munka, hanem hivatás.

Fontos számára az is, hogy megtalálja azokat a kollégákat, akik követik őt ezen a pályán- tette hozzá. Átadták az Elfogadás díját is. Az idén a Gyöngyösi Kézilabda Klub kapta Gáspár Géza alkotását, melyet a HE-DO B.Braun Gyöngyös játékosai vettek át Maka Piroskától, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ igazgatójától. A klub társadalmi felelősségvállalása példaértékű- hangzott el az ünnepségen.

Ilyen tevékenység többek között a véradás, az élelmiszer-segélygyűjtés, a Rákellenes Liga és az autizmussal élők segítése. A karitatív tevékenységet azért is tartják fontosnak, hogy a náluk sportoló 300 gyermek számára olyan értékrendet adjanak át, amely egész életükben elkíséri őket- mondta az elnök.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
14:55
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical Est - My love, my life
14:59
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:25
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Néptáncegyüttes - Hegyközi táncok
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:12
Világörökség - Parádsasvár 
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:42
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:08
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:36
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:02
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság