Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egy hét leforgása alatt már a második rangos elismerést kapta meg a Mátrai Erőmű Zrt.

Egy hét leforgása alatt már a második rangos elismerést kapta meg a Mátrai Erőmű Zrt.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az üzleti szektor mellett a cég munkavállalói is úgy vélik: jól teljesít a társaság – úgy is mint gazdasági szereplő, úgy is, mint munkahely.

2009 után 2010-ben is a Mátrai Erőműé a Business Superbrands márkajelzés, az üzleti szféra így ismerte el újra a vállalat kiemelkedő gazdasági teljesítményét. Dolgozni is jó itt: a munkavállalók Közép-Kelet-Európa egyik legjobb munkahelyévé választották meg egy felmérésben az erőművet: az ezer fő feletti kategóriában a hetedik, a magyarok között a második helyet érdemelte ki a cég. A felmérés 123 ezer alkalmazott és 2700 felsővezető megkérdezésével zajlott, a menedzsment büszke mindkét eredményre.

A Mátrai Erőmű elkötelezett a társadalmi értékteremtésben, az új munkahelyek teremtésében, és a környezet védelmében is – mondta Valaska József. A nagy bizalom meglátása szerint ugyanakkor nagy felelősséget is takar a cégvezetők felé.

Ennek megfelelően a Mátrai Erőmű irányítói és a külföldi tulajdonosok is hosszútávú jövőképben gondolkodnak, ahogy eddig is tették – szögezte le Valaska József.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-06-23 )

Tovább az archívumra