Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Telt ház fogadta az immár több mint egy évtizedes múlttal rendelkező gyöngyöshalászi kórustalálkozó résztvevőit

Telt ház fogadta az immár több mint egy évtizedes múlttal rendelkező gyöngyöshalászi kórustalálkozó résztvevőit

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A szervezők meghívását idén 6 kórus fogadta el.

Aratási dalok, szerelmes énekek és csikós dalcsokrok is helyet kaptak a gyöngyöshalászi kórustalálkozón. Az összeállított dalcsokrok mellett a résztvevők azt is fontosnak tartották, hogy röviden megismerkedjenek egymás munkásságával és a korábbiakban elért sikerekkel. A résztvevők között voltak olyan kórusok, akik mögött több évtizedes komoly munka állt, míg mások szabadidejüket töltik énekléssel.

A résztvevők elmondták, a jó hangulatnak és a családias légkörnek köszönhetően minden alkalommal szívesen térnek vissza Gyöngyöshalászra. Talán ennek is köszönhető, hogy a fellépők listáján idén egy, a szakmai berkekben országosan ismert asszonykórus neve is szerepelt.

A szervezők a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttek, hogy a jövőben minden második évben kórustalálkozó keretein belül szereplési lehetőséget biztosítanak a környéken működő népdalköröknek.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2010-06-30 )

Tovább az archívumra