Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A megyei országgyűlési képviselőkkel egyeztetett a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a kormány gazdasági akciótervéről Egerben

A megyei országgyűlési képviselőkkel egyeztetett a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a kormány gazdasági akciótervéről Egerben

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A legfontosabb kérdések a hitelezés, a szakképzés és a gazdaság strukturális reformja voltak.

A megyei parlamenti képviselőkkel kibővített kamarai elnökségi ülésen részt vett Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is, aki az ország gazdaságáról tartott tájékoztatót. Mint elmondta, a vállalkozások hitellehetőségeinek bővítését elsősorban a Széchényi Kártya továbbfejlesztésében látják. Fülöp Gábor, a kamara megyei tiktára azt mondta, a legtöbb kérdésben egyetértés volt a képviselők és a kamara között.

Az egyeztetésen információink szerint nem tudott részt venni Balázs József fideszes, gyöngyösi országgyűlési képviselő. Sós Tamás szocialista honatya azt mondta: a szakképzés és a munkaerőpiaci igények összehangolása mellett a regionális fejlesztések ügyét tartja a legfontosabbnak.

A parlamenti képviselők és a kamara tagjai a jövőben is egyeztetni fognak a főbb kérdésekben, ennek fontosságát a honatyák és a kamara vezetése is hangsúlyozta.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-07-05 )

Tovább az archívumra