Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újra nyitva

Újra nyitva

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Újra kinyitott a gyöngyösi strand. Karbantartási munkálatok és fejlesztések miatt téli leállást tartottak január elején, de a vendégek mostantól ismét használhatják a fedett medenceteret. Hétköznapokon reggel 6 órától este 6 óráig látogatható a komplexum, szerda kivételével, ugyanis akkor este fél9-ig, hétvégén pedig reggel 8 órától este 6 óráig.

Január elején a Sportfólió Kft. a gyöngyösi strand területén minden évben teljes fertőtlenítést és vízcserét végez a fedett medencetérben és az öltözőkben. Emellett kihasználva az alkalmat különböző javításokat és berendezés-cseréket is végrehajtanak ilyenkor.

– A fedett medencetér teljes világításcseréje megtörtént LED-es világításra. Azt kell, hogy mondjam ez vélhetően majd az energiamegtakarítás tekintetében is jelentkezik. Ezt egy pályázat útján sikerült megvalósítani, melyben a Parafa Úszó Klub volt segítségünkre – mondta el Juhász Péter, a Sportfólió Kft. ügyvezetője.

Emellett egy új vízminőség szabályozó berendezést is beépítettek, hiszen az elmúlt 10 évnyi használat után már elavulttá vált, így szükségesnek érezték, hogy egy korszerű eszközre cseréljék.

– Bízom benne, hogy ettől a héttől kezdve pedig mind az úszók, mind a lakosság, mind pedig a sportolók, illetve az oktatás céljára használók örömmel és hasznosan fogják tudni eltölteni az idejüket itt a Dr. Csépe György Uszoda- és Termálfürdő fedett medencéiben most még, aztán nyáron a szabadtéri medencékben is – tette hozzá az ügyvezető.

Tehát az úszni vágyók hétköznapokon reggel 6 órától este 6 óráig, szerda kivételével, ugyanis akkor este fél9-ig, hétvégén pedig reggel 8 órától este 6 óráig látogathatják a komplexumot.


Tovább az archívumra