Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Esküvő-kiállítás

Esküvő-kiállítás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Esküvő kiállítást szerveztek a Mátra Művelődési Központban. Az eseményen ötleteket gyűjthettek a párok leendő ceremóniájukhoz, találkozhattak a szolgáltatókkal, sőt az esküvői ruhájukat is kiválaszthatták. A kiállítók mellett különböző előadások és bemutatók is segíthettek a nagy nap előtt állóknak.

Csapai-Bertalan Viktória ékszertervező mutatja különleges munkáit. Aki nem hagyományos ezüst, vagy arany ékszereket viselne az esküvőjén, az is találhatott magának egyedi darabokat a szombati esküvő kiállításon.

– Nem annyira divat már az ebayes ékszereket felvenni, hanem inkább fontos az, hogy mindenki egyedi legyen és a stílusának megfelelő kiegészítőket találja meg – magyarázza.

Az esküvő kiállításon azok is megtalálhatták a számukra tökéletes ékszereket, akik a hagyományokat és a csillogást tartják szem előtt.

Dely Kitti, a kiállítás szervezője igyekezett olyan szolgáltatókat meghívni az eseményre, akik számára nincs lehetetlen, hisz egyre fontosabb a pároknak, hogy a saját ötleteik valósuljanak meg, úgy, ahogy ők megálmodták azokat.

– Dekorációs trendeket tekintve a pasztellszínek, illetve a púderes jellegű színek a legkedveltebbek, a pisztácia zöld szín például, vagy egy púderrózsaszín is nagyon kedvelt lesz a fehérrel, krémmel kombinálva. Anyagokat tekintve pedig mind menyasszonyi ruhában, mind dekorációs trendekben a francia tüll, a csipke, de akár egy selyem organza, vagy a tollak is idén nagyon divatosak lesznek – fejtette ki Dely Kitti esküvőszervező, dekoratőr.

A kiállításon esküvői ruhákat is válogathattak az érdeklődők, amelyben idén sokat változott a trend.

– Sok helyen elmarad az abroncs, és most már inkább a visszafogottság és az egyszerűség fog majd most az idén dominálni – vélekedett Berta Mónika, a Boni-Art Ruhaszalon vezetője.

A kiállításon a tombolabevételből az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogatták. Vasárnap kezdődött egyébként a Házasság Hete programsorozat, amellyel a házasság értékeire és fontosságára hívják fel a figyelmet országszerte.


Tovább az archívumra