Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Áprilisban nyit az Avar Hotel

Áprilisban nyit az Avar Hotel

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Április 4-től már fogadja vendégeit a 4 csillagos Avar Hotel Mátrafüreden. A nagy múltú szálloda nyitására már évek óta várnak a beruházók és a térségben élők egyaránt.

Régi külső új köntösben, már a függönyöket is feltették a megújult Avar Hotel ablakaira és az utolsó simításokat végzik a 4 csillagos szállodában. A szobák és lakosztályok egy részét már berendezték, töltik a wellness térben a medencéket, ültetik a virágokat és folyamatosan takarítanak.

– Az Avar Hotel majdnem teljesen elkészült, április 4-től a kedves vendégek foglalhatnak a honlapunkon, március 1-től pedig egy próbaüzemet tervezünk elindítani a nyitásig – mondta el Nehéz Tamás igazgató.

A próbaüzem idejére a legnagyobb közösségi oldalon teszi közzé a szálloda, hogy hogyan foglalhatnak az első vendégek.

A beruházás 2017-ben kezdődött, a szállodában 98 szobát alakítottak ki öt kategóriában. 72 superior és 8 deluxe típusú, panoráma és VIP lakosztály is van, finn szaunával, hidromasszázskáddal és gyönyörű kilátással. Nagy lehetőség ez a beruházás, a szálloda újjászületése, hogy Mátrafüred újjáéledjen, a leendő szállóvendégeken túl sok beszállító és kiskereskedő várja, hogy megnyíljon a hotel- tudtuk meg az igazgatótól.

– A szálloda különlegessége a legendája, hogy az emberek mennyi élménnyel gazdagodtak itt az elmúlt 44 évben, ezért tettük a megnyitót is április 3-ra, és 4-től foglalható a szálloda, mert 1976-ban április 3-án nyitott meg a szálloda – emlékeztetett Nehéz Tamás.

A több mint ezer négyzetméteres kétszintes wellnessrészleg és szaunavilág mellett konferencia szekcióval is bővült a hotel. Az épületet nagyon sok egyedi belsőépítészeti elemmel szerelték fel.

Még zajlik a munkaerő-felvétel, tart a munkatársak kiválasztása, de még vannak üres pozíciók, amelyeket várhatóan április 3-ig a szállodanyitásig fel is töltenek.


Tovább az archívumra