Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egyik műsorunk nyomán megoldódni látszik egy vitás kérdés a gyöngyösi Ipari Park Fejlesztő Kft. és az egyik ipari parkban működő cég között

Egyik műsorunk nyomán megoldódni látszik egy vitás kérdés a gyöngyösi Ipari Park Fejlesztő Kft. és az egyik ipari parkban működő cég között

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az Extrában számoltunk be a vitás kérdésről, a műsor hatására pedig megindult az egyeztetés az egy éve húzódó ügyben.

Extra című műsorunk legutóbbi adásában a gyöngyösi ipari park működését igyekeztünk feltérképezni, és beszámoltunk az egyik cég követeléseiről is. A társaság résztulajdonosa akkor arról számolt be nekünk, hogy az ipari park közel egy éve nem teljesíti szerződésben vállalt kötelezettségét, egy 150 méteres útszakasz befejezését.

Akkor az Ipari Park Fejlesztő Kft. ügyvezetője nem kívánt kameránk állni, mondván, egy magánszerződés részletei után érdeklődünk. Adásunk után azonban már nyilatkozott, és arról tájékoztatott, hogy a vitás kérdésben hamarosan megállapodás születhet.

Az álláspontok közeledését azóta Koncsos Sándor is megerősítette.

Úgy tudjuk, az ipari park vállalta az út megépítését, vagy az árának kifizetését, a részletekről azonban a felek még egyeztetnek.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-09-07 )

Tovább az archívumra