Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Zenés rendezvény másképp

Zenés rendezvény másképp

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Elindult tehát az éjszaki élet, de a diszkók továbbra is zárva maradnak. Van, aki a kormányrendelet finomításában bízik és reméli, hogy a nyári bulikat meg lehet tartani, és van, aki online közvetítéssel próbálja szórakoztatni a közönséget.

Bár esküvőket 200 főig már lehet tartani, és dj is dolgozhat lagziban, de diszkózni még szabadtéren sem lehet. A törvény szerint egy lemezlovas csak háttérzenét szolgáltathat egy rendezvényen.

– Hogy ha mi olyan felkérést kapunk, hogy esetleg egy strandon kellene egy késő délutáni medencés partit megcsinálni, ami elméletileg engedélyezett, hiszen csak háttérzenét szolgáltatunk, és a strandon vagyunk, de, hogy ha ez átmegy egy táncos mulatságba, akkor ott nekünk azt le kell állítani, mert nem lehet dj-nek táncos mulatságot csinálni. – mondta Petrovics Zoltán DJ.

Gyöngyös legnagyobb szórakozóhelyén bíznak abban, hogy módosul a törvényi szabályozás, és ha kicsit később is, de elindul a nyári buli sorozat náluk.
Februárban Péterfy Bori tartotta a nyitókoncertet a Cool T Clubban, azóta azonban üresen áll a színpad. A tervezett koncerteket elhalasztották, de új környezetben, online fogják a zenekarokkal szórakoztatni az érdeklődőket. A Művelődési Központ tetején rögzítik a koncertek egy részét.

– Ez majd a Youtube csatornánkon induló új programunk lesz, ahol online koncerteket fognak a nézők és a hallgatók megtekinteni.- Milyen zenekarok lesznek?- Helyi zenekarokban gondolkoztunk, itt lesz a Hiszi a Piszi, Erős Pista, Lépjünk a Holdra, DJ Mathias, Katona Kornél és még sokan mások. – árulta el Klenovics Patrik ifjúsági referens.

Aki közelebbről szeretné átélni a koncerthangulatot, a tervek szerint a Barátok terén, kivetítőn nézheti és hallhatja a koncertet.
Gansxta Zolee márciusi fellépését szeptember 25-ére módosították, és bíznak abban, hogy onnantól minden hétvégén pörögni fog az élet az új városi klubban.


Tovább az archívumra