Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A legtöbb oldalon a város működőképességének megőrzését nevezték meg a következő képviselőtestület fő szempontjaként

A legtöbb oldalon a város működőképességének megőrzését nevezték meg a következő képviselőtestület fő szempontjaként

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A politikai szokásrend szerint a következő napokban, az előzetes tárgyalásokon dől el, ki kivel fog együttműködni Gyöngyös új grémiumában. Jövő csütörtökön pedig következhet az új ciklus alakuló ülése.

A gyöngyösiek a változásra szavaztak – mondta vasárnap esti élő választási műsorunkban a polgármesteri címet nyert Faragó László. Az új városvezető az adásban köszönetet mondott családjának, támogatóinak és az aktivistáknak. Várható polgármesteri teendőiről egyelőre annyit közölt, hogy nagy feladatok következnek a város ügyeit tekintve.

Nyolc év polgármesterség után Hiesz György a civil szférában folytatja pályafutását. Azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy megszerzett listás mandátuma ellenére visszavonul a politikától. A leköszönő városvezető az MSZP itteni szereplését jónak tartja, hiszen a mandátumok többségét ők szerezték meg.

A Civilek Gyöngyösért szereplését Bozsik István elnök úgy kommentálta: látszik, hogy van létjogosultsága Gyöngyösön a civil szervezeteknek. Szerinte szükség lesz arra, hogy az önkormányzat gazdasági programja kialakításánál párbeszédet folytasson a vállalkozókkal, szakemberekkel, és meghallgassa a polgárokat.

A Jobbik helyi elnöke, Kévés Tamás is jónak ítélte saját szereplésüket, bár úgy vélte: ha a hétvégén több fiatal megy el szavazni, ők is több voksot kaptak volna.

Csaknem minden általunk megkérdezett politikus számára a párbeszéd és a város működőképességének megőrzése az elsődleges cél. Az alakuló üléstől, október 14-től kezdve mi, választók is betekintést nyerhetünk abba, hogyan sikerül a szándék valóra váltása.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-10-04 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Baradla barlang - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - India 2. rész
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Cimbaliband és Danics Dóra & Gera Attila - Ederlezi és Balkánia
16:02
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Zongoraavató hangverseny (részlet)
19:06
Reklám
19:09
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:35
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság