Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az összefogást követően most a kapcsolatépítés és a gyakorlati készségek elsajátítása a legfontosabb

Az összefogást követően most a kapcsolatépítés és a gyakorlati készségek elsajátítása a legfontosabb

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ezt hangsúlyozták a szakemberek az Építőipari és Szolgáltató Klaszter által szervezett gyöngyösi konferencián.

A késői időpont ellenére nagy volt a várakozás a résztvevők részéről, hiszen a szervezők előadásaikban vállalkozás-menedzseléssel kapcsolatos gyakorlati tanácsokat ígértek. Nem csak az építőipari, hanem minden megjelent vállalkozót igyekeztek megszólítani.

A klaszter tagjai egymással nem konkuráló tevékenységekre szakosodtak, így egységbe tömörülve hatékonyabban képesek saját, és régiónk érdekeit képviselni. De a többi taggal való együttműködés önmagában nem elegendő. Azt is kiemelték: szükség van saját vállalkozásuk hatékonyabbá tételére is.

A kezdeményezés eredményességét jelzi, hogy az ehhez hasonló gyakorlati képzéseken résztvevő tagok, a válság ellenére már fejlődésnek indultak.

Az előadók között volt még Ivády Imréné, a tanácskozásnak otthont adó főiskola gazdasági főigazgatója (aki a régiónkbeli együttműködés lehetőségeiről beszélt), valamint Rajnai-Orbán Teodóra (aki a kapcsolatépítés tízparancsolatáról adott elő).

Berzsényi Gergely


Az Aktuális napi hírei (2010-10-12 )

Tovább az archívumra