Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hangszer és hangulatparádé harmonikára címmel, zenés verses műsorral várta az érdeklődőket a gyöngyösi Mátra Művelődési Központ

Hangszer és hangulatparádé harmonikára címmel, zenés verses műsorral várta az érdeklődőket a gyöngyösi Mátra Művelődési Központ

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az idősek világnapja alkalmából szervezett program idén is népszerű volt.Ehhez hasonló ismert verseket is meghallgathattak a kikapcsolódni vágyók a művelődési központban megrendezett időseknek szóló rendezvényen. A szervezők elmondták, a több mint 10 éves múlttal rendelkező ingyenes program sikere változatlan.

Az idősek világnapja alkalmából szervezett műsor minden évben változatos programmal és érdekes előadókkal várják a szórakozni, művelődni vágyó vendégeket.

A műsorban felcsendültek jól ismert opera és operett slágerek, valamint sanzonok és népdalfeldolgozások is. A szervezők kiemelték, az időseknek éppen olyan nagy szükségük van kikapcsolódásra és közösségi életre, mit a fiataloknak. Ezért is tartják fontosnak az ilyen összejöveteleket.

Nagy Réka


Tovább az archívumra