Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mátra Szépe és a Miss Alpok Adria 2010 szépségversenyt rendeztek a gyöngyösi művelődési központban

Mátra Szépe és a Miss Alpok Adria 2010 szépségversenyt rendeztek a gyöngyösi művelődési központban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A heves megyei fordulót Nigrínyi Csilla nyerte meg, a Mátra Szépe pedig Nyíri Petronella lett.

Nigrínyi Csilla nyerte idén a Miss Alpok-Adria szépségversenyt. Két udvarhölgye Sándor Tímea és Bogdán Eszter lett. Õk hárman hamarosan tovább versengenek a nemzetközi döntőbe jutásért. Ezen az estén választották ki a Mátra Szépe cím győztesét is, Nyíri Petronellát, akinek a mátrai régiót kell majd képviselnie protokoll-, és turisztikai rendezvényeken.

Az egészestés gálaműsor meghívottjai közt volt Kiss Ramóna színésznő, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt musical énekesek, a fehérnemű bemutató modelljei, és az Erika C táncstúdió növendékei is.

Alapvető cél, hogy minden évben a zsűri a lányok közül azokat válogassa ki, akik méltó módon és eséllyel képviselhetik hazánkat a nemzetközi versenyen. A tehetséges résztvevőknek a verseny lehetőséget kínál bekapcsolódnia a modell- és divatvilágba.

Az Alpok Adria szépségverseny Olaszországból indult még 1988-ban, mára már 9 ország szépségei versengenek a címért. Az egész verseny a megyei döntőkkel kezdődik, melyen az első helyezést elért versenyző közvetlenül az országos döntőbe, míg a 2. és 3. helyezett a középdöntőbe kerül. A magyarországi döntő első 3 helyezettje képviseli hazánkat Olaszországban a nemzetközi döntőn.

Berzsényi Gergely


Az Aktuális napi hírei (2010-11-11 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés