Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közeledik a Valentin Nap

Közeledik a Valentin Nap

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Vasárnap lesz Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Megoszlanak a vélemények, hogy kell-e ünnepelni, vagy sem, azonban az eredetileg angolszász ünnep még mindig népszerű hazánkban. A trend évről-évre változik, idén például nagy divat az úgynevezett virágbox.

Az egyik legmegosztóbb ünnepünk a Valentin-nap. Az eredetileg angolszász ünnep a ’90-es évektől kezdődően vált ismertté és népszerűvé hazánkban. Február 14-én, Bálint napján a párok megajándékozzák egymást, ezzel is kimutatva, az egymás iránti szerelmüket.

Ajándékok tekintetében változik a piac – mondta Korsós Róbert, aki szerint idén a tavaszi csokrok mellett, a virágboxok is egyre népszerűbbek.

– Én úgy gondolom, hogy még idén is hódítanak a virágboxok, nagyon sok tavaszi megrendelésünk van. A bordó rózsa egy picit háttérbe szorult, a tavaszi megrendelések és a virágboxok, amik viszik a prímet. – mondta Korsós Róbert virágkötő, a Virág-Kuckó tulajdonosa.

Korsós Róbert hozzátette: idén vegyes a vásárlói közönség, fiatalok, idősebbek egyaránt ünneplik a Valentin napot. Ezen az ünnepen nem csak a virágok és ajándékok vásárlásának száma nő meg, de a leánykéréseké is.


Tovább az archívumra