Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Berze Nagy János Gimnázium és a Vak Bottyán János Szakközépiskola is az ország legjobb 157 oktatási intézménye között van egy friss kutatás szerint

A Berze Nagy János Gimnázium és a Vak Bottyán János Szakközépiskola is az ország legjobb 157 oktatási intézménye között van egy friss kutatás szerint

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Heves megyéből összesen hat iskola került a legjobbak közé, a másik négy Egerben működik.

Diákok a Berze Nagy János Gimnázium könyvtárában. Az ország egyik legjobb iskolájában tanulnak – ez derült ki egy 2005 és 2009 között végzett, az érettségi eredményeket, a nyelvvizsgák arányát és az országos tanulmányi versenyeken elért eredményeket vizsgáló kutatásból, amelyet az egyik szaklap tett közzé a napokban.

A Berze az összesített mutatót tekintve egyébként a második legjobb iskolának bizonyult Heves megyében. Az igazgatóhelyettes szerint ebben nagy szerepe van a tehetséggondozási programjuknak.

Az ország legjobb 157 iskolája közé összesen hat megyei intézmény került, ezek között még egy gyöngyösi iskolát találunk, a Vak Bottyán János Műszaki és Közgazdasági Szakközépiskolát is.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-12-22 )

Tovább az archívumra