Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idén első alkalommal rendeztek Orvos Bált Gyöngyösön

Idén első alkalommal rendeztek Orvos Bált Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az eseménynek a Kékes Étterem bálterme adott otthont, ahol a szakmabeliek a kórházon kívül is találkozhattak és a kikapcsolódás mellett lehetőségük volt szakmai eszmecserére is.

Kerek-asztal mellett vitatták meg az aktuális helyzetet az orvosok az idén első alkalommal megrendezett Orvos bálon. A szervezők elmondták, mivel a magyar orvosok túl vannak terhelve, fontos, hogy lehetőséget kapjanak a szórakozásra, valamint arra, hogy a munkahelyen kívül is lehetőségük legyen megvitatni az aktuális szakmai ügyeket. Az esemény egyik fővédnöke a Heves Megyei Orvosi Kamara elnöke volt, aki elmondta, az orvosok nehéz helyzetét és a frissen végzett orvosok külföldre vándorlását csak pénzzel lehet megváltoztatni. Dr. Pócs Alfréd hangsúlyozta, a jövőben különösen fontos lesz a kórházak összefogása és a rendszer átstrukturálása.

Az esemény másik fővédnöke Balázs József országgyűlési képviselő volt, aki beszédében felhívta a figyelmet az orvosok munkájának fontosságára.

Köszöntő beszédében Dr. Pócs Alfréd azt is hangsúlyozta, az orvosi kamara egyekszik a kormány felé képviselni a kórházi dolgozók és az orvosok érdekeit, de mivel mindenhez pénz kell, nincsenek könnyű helyzetben.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-02-21 )

Tovább az archívumra