Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Befejeződött a jászárokszállási Széchenyi István Általános Iskolában a laptop program

Befejeződött a jászárokszállási Széchenyi István Általános Iskolában a laptop program

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A rendezvény keretein belül az igazgató értékelte az elmúlt hónapok munkáját, a szülők pedig megismerkedhettek azokkal az új módszerekkel melyek segítségével gyermekeik tanulnak.

Gergely Zoltán polgármester, és a szülők is iskolapadba ültek, hogy megismerkedhessenek a jászároszállási Széchenyi István Általános Iskolában beindított laptop program gyakorlati használatával. Csomor János, az intézmény igazgatója elmondta, az oktatási módszerek korszerűsítésének köszönhetően iskolájuk a jövőben vonzóvá válhat a beiskolázás előtt álló szülők körében is.

A tanulói laptopok és az interaktív táblák vitathatatlanul a diákok körében aratták a legnagyobb sikert. A programban részt vevő diákok ugyan még csak egy hónapja ismerkednek ezzel az új oktatási módszerrel, mégis hamar megszokták.

A laptop program a kezdeti nehézségek ellenére ma már a tanárok körében is egyre népszerűbb. Csomor János elmondta, az iskola nyelvi munkaközössége, valamint a természettudományos tárgyakat tanító pedagógusok is jelezték, hogy a jövőben ők is szívesen csatlakoznának a programhoz.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-02-22 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor