Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyöngyösön is telt ház előtt koncertezett a Quimby

Gyöngyösön is telt ház előtt koncertezett a Quimby

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A magyar alternatív zenei élet egyik oszlopos tagjának számító zenekart a Teátrum koncertturné keretein belül láthatta a gyöngyösi közönség.

Telt ház várta a gyöngyösi Mátra Művelődési Központ színháztermében az alternatív rockzenei élet egyik legismertebb képviselőjét, a Quimby-t. A Teátrum című országjáró turné keretein belül olyan emberek is élőben láthatták az együttest, akik egyébként nem szeretik a zsúfolt koncerteket. Az előadáson a fesztiváljáró rajongók sem unatkoztak, mivel a zenekar új oldalával is megismerkedhettek.

Mivel a hagyományos Quimby koncertekhez képest a Teátrum egy más világ, az országjáró koncertturné során a zenekar tagjainak is új kihívásokkal kell szembenézniük.

A rajongóknak köszönhetően jól indult a 2011-es év a zenekar számára, mivel februárban 4 albumuk arany, 1 pedig platina lemez lett. A sikerek ellenére azonban szóba sem jöhet a pihenés, ugyanis folytatódik a Teátrum országjáró koncertsorozata, nyáron kezdődik a fesztivál szezon, és közben készülniük kell a 20 éves jubileumi koncertturnéra is.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-03-07 )

Tovább az archívumra