Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 15 éves lett az Adrenalin Park

15 éves lett az Adrenalin Park

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gáspár Lacival ünnepelte tizenötödik születésnapját az Oxygen Adrenalin Park. Az ünnepségen egy hatalmas tortát is megkóstolhattak a vendégek, akik mára már közel harminc kaland között választhatnak a Mátra legizgalmasabb pontján.

Tizenöt évvel ezelőtt még egyedül a bobpálya nyújtott szórakozási lehetőséget, mára viszont közel harminc különböző kaland várja a látogatókat az adrenalin parkban.

– A bobpálya már az első alkalommal is bebizonyította, hogy tényleg érdemes, aztán később, majdnem, hogy évente egy-egy új játékot kellett létrehoznunk, mert mindig az volt a kérdés a vendégek részéről, hogy: és most ebben az évben milyen új játékotok van? – mondta Palik Tibor, az Oxygen Adrenalin Park ügyvezető igazgatója.

A kalandparkban nem csak a bátorságukat tehetik próbára az érdeklődők. A nyitás óta a humor is fontos eleme a vendégek szórakoztatásának. Már sokan tudják, hogy a vécén ülő szókimondó bácsikával vigyázni kell, mert nem csak a véleményét mondja el, de időnként le is köpi a hallgatóságát.
atmo?

– Én azt gondolom, amellett, hogy most az ember a szabadban játszik és néha kúszik-mászik, amellett azért egy kicsit meg is kell őket nevettetni. Na, most ez azt a célt szolgálja, azt a célt szolgálja az is, hogy amit ebben az évben átadtunk, egy panoráma wc-ét és akik jönnek ki, széles mosollyal hagyják el a helyiséget és úgy gondoltuk, hogy ebbe is bele kell vinni egy kis humort. – mondta Palik Tibor.

A kalandpark megnyitásának tizenötödik évfordulóján Gáspár Laci szórakoztatta a látogatókat, majd a zenész elsőként szelhetett a szülinapi tortából, amit a jelenlévő vendégek is megkóstolhattak.


Tovább az archívumra