Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Költözik a városrendészet, hétfőtől a Kossuth utcában várják az ügyfeleket

Költözik a városrendészet, hétfőtől a Kossuth utcában várják az ügyfeleket

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Kossuth utca 1. szám alá költözik a Városrendészeti Igazgatóság, így arra kérik az ügyfeleket, hogy a megszokott ügyfélfogadási időben, már ne a Fő téri kapualjban keressék őket, hanem a földhivatal épületében. A költözés már indokolt volt, hiszen a régi helyet kinőtték, és informatikai fejlesztésekre is szükség volt.

Már csak az asztalok, néhány monitor és nyomtató látható a belvárosi irodában, a platós autó egy újabb körre indul. Nem megy messzire, csak a Kossuth utca 1. szám alá, ott folytatja munkáját hétfőtől a Városrendészet. Ez pedig a mezőőri helyiség, egyben a szerverszobával, ezen a néhány négyzetméteren dolgoztak a mezőőrök, így szükségessé vált a költözés.

– Itt már évek óta áldatlan állapotok voltak, az irodai dolgozók is egymás hegyén-hátán ültek, ezért kellett lépni, hogy egy nagyobb helyiségben tudjunk költözni. – mondta Ferenczy Dániel, a Városrendészeti Igazgatóság igazgatója.

Eddig itt fogadták az ügyfeleket is. Az ügyfélfogadás időpontja nem változik, a helyszíne azonban igen, ez már a városrendészek új helye, több szobában, kényelmesebben tud dolgozni a harminc fő. A költözés azonban nem csak emiatt volt fontos.

– Szerverbővítés van kilátásban, és ahhoz, hogy ezt a szervert normálisan el lehessen helyezni, ehhez nagyobb helyszínre van szükségünk. – mondta Ferenczy Dániel.

Jelenleg is több mint száz közterületi kamera képeit figyelik a városrendészek, az önkormányzat pedig a jövő évben a kamerarendszer bővítését is megcélozza, az új helyen még hatékonyabban tudják végezni a munkájukat az igazgatóság munkatársai.


Tovább az archívumra