Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Még a hétvégi bográcsozást megelőzően járt Gyöngyöspatán Schneider Tamás, a Jobbik heves megyei országgyűlési képviselője

Még a hétvégi bográcsozást megelőzően járt Gyöngyöspatán Schneider Tamás, a Jobbik heves megyei országgyűlési képviselője

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Még a hétvégi bográcsozást megelőzően járt Gyöngyöspatán Schneider Tamás, a Jobbik heves megyei országgyűlési képviselője, aki eredetileg szociális kérdésekben szeretett volna fórumot tartani a településen, a terveket azonban az élet felülírta, és elsősorban közbiztonsági kérdésekről estet szó.

A többségében romák által lakott Bem utcában kezdte gyöngyöspatai sétáját a Jobbik alelnöke. Schneider Tamás a helybeliekkel a hónapok óta tartó feszült helyzetről egyeztetett.

A különféle támadásokról még most is ellentmondásos hírek keringenek a faluban, miközben a helyiekben sok az indulat.

Schneider Tamás a hasonlóan nehéz anyagi körülmények között élőket – szerinte – sújtó kormányzati intézkedések ellen szeretett volna felszólalni Gyöngyöspatán, az elképzeléseket azonban az élet felülírta, így elsősorban közbiztonsági kérdések kerültek terítékre. Schneider Tamás szerint Gyöngyöspatán csak rövid távú megoldást jelent a fokozott rendőri jelenlét.

Vagyis például, hogy a hátrányos helyzetben élő gyermekek számára bentlakásos iskolákat létesítenének. Egyelőre azonban kérdés, mi fog történni Gyöngyöspatán a következő napokban, miután a fokozott rendőri jelenlétet május 2-val megszüntették.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2011-05-02 )

Tovább az archívumra