Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Roham a benzinkutaknál

Roham a benzinkutaknál

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megrohamozták a gyöngyösi benzinkutakat a vásárlók. Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk a Független Benzinkutak Szövetségének Elnöke azt nyilatkozta, hogy már két hónap múlva elfogyhat az üzemanyag a benzinkutakról, mert a nagykereskedők nem lesznek hajlandóak 80-100 forintos veszteséggel kiszolgálni a magyar kutakat.

Tegnap délután gyöngyös benzinkútjain hosszú kocsisorok alakultak ki. Stábunk körbejárta a Gyöngyösön található üzemanyagtöltő állomásokat. Találtunk olyan kutat, ahol teljesen elfogyott a gázolaj. A többi benzinkúton is kifogyóban van a dízel, volt ahol azt mondták igaz, hogy éjjel érkezett gázolaj, de a nagy forgalom miatt még nem tudni, mikor fogják feltölteni.

A legtöbb városi állomáson korlátozzák a kiadható üzemanyag mennyiségét. Találtunk olyan kutat is, ahol 50 litert lehet a kocsiba és 20 litert a kannába tankolni.

Mindeközben Hernádi Zsolt a Mol elnök-vezérigazgatója az ATV -nek azt nyilatkozta, hogy nincs üzemanyag-ellátási probléma az országban, logisztikai probléma viszont igen.


Tovább az archívumra