Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A városi cégek gazdasági ügyeivel zárt ülésen foglalkozott tegnap Gyöngyös Város Grémiuma

A városi cégek gazdasági ügyeivel zárt ülésen foglalkozott tegnap Gyöngyös Város Grémiuma

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az ülésen téma volt ugyanakkor a kistérség szociális ellátásainak egyszer már szentesített díjszabása is, amelyet hamarosan újra felülvizsgál a testület.

Ismét a gyöngyösi képviselők elé kerültek a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ térítési díjai. A grémium újra felül fogja vizsgálni a kedvezményeket, de egyelőre a ma hatályos térítési díjak maradnak érvényben. Téma volt a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról szóló új önkormányzati rendelettervezetet is, amelyet az elfogadás előtt még a kistérség településeivel is le fognak egyeztetni a szakemberek. A képviselők arról is döntöttek, hogy a VII. számú fogorvosi körzetnél az ellátást szeptember 1-től dr. Gyuris Róbert biztosítja a Koháry úti rendelőben.

A zárt ülésen támogatták, hogy a kórházi járóbeteg-ellátást fejlesztő beruházást konzorciumi formában valósítsák meg – tudtuk meg Bozsik István alpolgármestertől. Az Ipari Park esetében a város továbbra is eladná meglévő tulajdonrészét, ennél a cégnél új felügyelőbizottsági tagokat is választott a testület. A Sportfolio Kft. esetében új, az elvárásokat tekintve könnyített feltételekkel kiírt pályázatot hirdetnek meg augusztus végi beadással, miután a legutóbbi jelöltek nem nyerték el a grémium egyöntetű támogatását. Az átmeneti időszakban, szeptember végéig tovább dolgozik a mai ügyvezető. A Pro Caroberto Kft. esetében pedig megvizsgálják, hogyan lehetne stabilizálni a cég gazdasági működtetését – számolt be a fejleményekről az alpolgármester.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-05-27 )

Tovább az archívumra