Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egy internetes közösségi oldalon közzétett nyilatkozata szerint Eszes Tamás máshogy emlékszik a pünkösd vasárnapi konfliktusra Gyöngyöspatán, mint ellenfele, Juhász Oszkár, a Jobbik helyi jelöltje

Egy internetes közösségi oldalon közzétett nyilatkozata szerint Eszes Tamás máshogy emlékszik a pünkösd vasárnapi konfliktusra Gyöngyöspatán, mint ellenfele, Juhász Oszkár, a Jobbik helyi jelöltje

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A hétvégi adok-kapok körülményeit még vizsgálják.

Mint ismert, pünkösdkor a patai benzinkútnál Eszes Tamás, a Véderő nevű szervezet vezetője rátámadt a Jobbik helyi polgármester-jelöltjére, Juhász Oszkárra. Legalábbis ezt mondta keddi híradónkban a jobbikos jelölt, aki eredetileg azért találkozott Eszessel, hogy a helyi kampány nyugodt lefolyásáról egyeztessenek.

Eszes Tamás most egy internetes közösségi portálon közölte álláspontját: eszerint Juhász támadt rá a vita során és szidalmazta is.

Juhász Oszkár szerint épp az ellenkezője az igaz az elmondottaknak: épp ő volt az, aki alig tudott épségben elmenekülni a helyszínről a verekedés után. Juhász kifejtette, Eszes Tamás nem méltó arra a posztra, amire mindketten pályáznak: a gyöngyöspatai polgármesteri székre.

A riválisok abban sem értenek egyet, hogy ki hívta a másikat az egyeztetésre, de mindketten hangsúlyozták, hogy a történtek után sem tekintik egymást ellenségnek.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-06-17 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés