Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Farkasmályban ülésezett a Magyar Borok Háza Alapítvány kuratóriuma, akik a Mátraaljai Borok Háza eseti támogatásáról is döntöttek

Farkasmályban ülésezett a Magyar Borok Háza Alapítvány kuratóriuma, akik a Mátraaljai Borok Háza eseti támogatásáról is döntöttek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gyöngyösi üzlet 400 ezer forintot fordíthat fejlesztésre.

A Magyar Borok Háza Alapítvány azon munkálkodik, hogy a hazai borok bemutatását támogassa. A kuratórium tagjai legutóbb Farkasmályban ültek le mérlegelni, mely Borok Háza részesüljön támogatásukból.

Az alapítvány két és félmillió forintot oszt szét, a legnagyobb elérhető támogatás félmillió forint. Ez nem sok, de arra jó, hogy a tevékenység kiegészítésére felhasználható legyen – szögezte le a szakember.

Gyöngyösön is van nyertes: a Mátraaljai Borok Háza 400 ezer forint vissza nem térítendő támogatást kapott ingatlanbővítésre és vizesblokk-felújításra. A gyöngyösi borok egyébként egyre jobb helyen állnak az országos trendeket tekintve, ezt bizonyítja, hogy az országos borversenyt legutóbb épp itt, Farkasmályban rendezték meg, hangsúlyozta Horváth Csaba.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-06-24 )

Tovább az archívumra