Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyöngyösön találkozott a Mátraaljai Munkaadók Egyesületével Balázs József

Gyöngyösön találkozott a Mátraaljai Munkaadók Egyesületével Balázs József

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az országgyűlési képviselő beszélt a Regionális Fejlesztési Tanácsban történő dolgokról, valamint a térséget érintő pályázati lehetőségekről is.

Aktuális helyi ügyekről, valamint országos változásokról egyaránt szó esett a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének legutóbbi találkozóján, amit Balázs József országgyűlési képviselő hívott össze. A megbeszélés egyik kiemelt témája volt az Európai Uniós pályázatok szerepe a magyar vállalkozók életében. Balázs József elmondta, élni kell ezekkel a nem visszatérítendő támogatásokkal, mivel ezek nem csak a vállalkozások, hanem a térség fejlődésének érdekeit is szolgálják.

Az országgyűlési képviselő az Európai Uniós pályázati lehetőségek mellett fontosnak tartotta, hogy szó essen a jelenlegi gazdaságpolitikáról, és a vállalkozói szférát érintő változásokról is.

A megbeszélés végén Balázs József felajánlotta, hogy napi szintű kapcsolattal segíti a vállalkozókat a pályázatok elkészítésében. Emellett abban is megállapodtak, hogy a hatékony információáramlás érdekében a jövőben negyedévente találkozni fognak.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-07-07 )

Tovább az archívumra