Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idén is az abasári önkormányzat, az egyház és a helyi civil szervezetek összefogásával rendezték meg Abasáron a közösségi napot

Idén is az abasári önkormányzat, az egyház és a helyi civil szervezetek összefogásával rendezték meg Abasáron a közösségi napot

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A rendezvényhez idén fröccsfesztivál és főzőverseny is társult.

A ragyogó napsütés is segítette a Szivárvány Nyugdíjas Klubot abban, hogy műsorukkal mediterrán hangulatot varázsoljanak az Abasári Közösségi Napon. A latin fieszta mellől pedig nem hiányozhatott a szomjoltó sem, amit idén az Olaszrizling Borbaráti Kör biztosított.

Hagyományokhoz híven Abasáron ilyenkor Köszönőfát állítanak egy olyan személy tiszteletére, aki sokat tesz a településért. Idén Tóth Attila Kyokushin Karate mestert érte ez a megtiszteltetés.

A közösségi napon megrendezett főzőversenyen idén is családok és baráti társaságok mérkőztek meg. A hagyományos ízek mellől pedig természetesen most sem maradhattak el az újítások.

Az idén 9 éves rendezvényen köszöntő beszédet mondott Balázs József országgyűlési képviselő is, aki kiemelte az ehhez hasonló rendezvények közösségformáló szerepét.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-08-22 )

Tovább az archívumra