Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az Európai Unió segítségével valósítja meg Gyöngyös a város funkcióbővítő településrehabilitációját

Az Európai Unió segítségével valósítja meg Gyöngyös a város funkcióbővítő településrehabilitációját

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A pályázatos támogatásnak köszönhetően nem csak a város bizonyos terei és épületei újulnak meg, hanem környezettudatosságra nevelő programokat is szerveznek.

A sikeres pályázat keretén belül kapott Gyöngyös lehetőséget arra, hogy a lakosokat megismertesse a megújuló energiaforrások használatának előnyeivel. Az érdeklődőknek szakember segített megérteni a kezdeményezés jelentőségét.

A szakember hozzátette, az eddigi tapasztalatok alapján Magyarországon a széleskörű felhasználhatóság miatt a napenergia felhasználását ismerik a legtöbben. A funkcióbővítő városrehabilitáció tudatformáló rendezvénysorozatának második állomásán is fellépett a gyöngyösi Kudumba. A dobcsoport tagjai ezúttal is bemutatóval segítettek felhívni az emberek figyelmét a környezettudatos gondolkodásra. Az érdeklődők amellett, hogy megismerkedhettek a megújuló energiaforrások szerepével, egy kérdőív segítségével felmérhették a témában való jártasságukat is.
Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-09-07 )

Tovább az archívumra