Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Országos összesítésben 64 kórház között a 20. helyen végzett az év szülészete internetes szavazáson a gyöngyösi Bugát Pál kórház

Országos összesítésben 64 kórház között a 20. helyen végzett az év szülészete internetes szavazáson a gyöngyösi Bugát Pál kórház

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ezzel az eredménnyel Heves megyében ők voltak a legjobbak.

Az év szülészete 2011 díj odaítéléséről maguk az anyukák szavazhattak a baba mama internetes portálon, ahol a szülőszobai ellátást, az újszülött ellátást és a kórház felszeltségét értékelhették az édesanyák.
Országos viszonyításban heves megye a középmezőnyben végzett. Megyei viszonylatban a gyöngyösi Bugát Pál Kórház kapta a legtöbb pontszámot így a gyöngyösi kórház lett Heves megye legjobb szülészete.

A kórház szülészeti osztályán a kismamáknak lehetőségük van a normál ágyas szülés mellett különböző segédeszközök használatára a könnyebb szülés érdekében. A főorvos büszke a kollégáival együtt elért eredményre és hangsúlyozta, hogy egyre több helyről jönnek ide szülni a várandós kismamák.
A főorvos hozzátette, mindig van mit fejleszteni egy kórházban, azonban fontos hogy jó visszajelzést kapjanak az újdonsült anyukáktól, akik így elégedetten távozhatnak a kórházból.

Vidák Renáta


Az Aktuális napi hírei (2011-09-09 )

Tovább az archívumra