Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újabb elismerésben részesítették a Mátrai Erőművet, a vállalat ezúttal a Magyar Termék védjegyet nyerte el

Újabb elismerésben részesítették a Mátrai Erőművet, a vállalat ezúttal a Magyar Termék védjegyet nyerte el

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A cégnek fontos, hogy tudatosítsa, a termék, az alapanyag és a munkaerő is mind magyar a tevékenységében – tudtuk meg az erőműben.

Minden magyar. Ez itt magyar szén, a gépet magyar munkavállaló kezeli, a megtermelt áram is itt hasznosul. Minderről ma már hivatalos védjeggyel is rendelkezik a Mátrai Erőmű Zrt., amelyet csütörtökön vehettek át – a Magyar Termék védjegyet.

Öt éve lehet pályázni a Magyar Termék védjegyre. Akik ezt az emblémát viselik, megbízható, magyar előállítású áruval vannak jelen a piacokon, és magyar cégekkel állnak üzleti kapcsolatban – emlékeztettek az erőműnél A vállalat a Magyar Termék védjegyet elért egyéb termékeket is népszerűsíti majd a dolgozói között.

Mint ismert, az erőmű több hasonló díjat is elnyert az elmúlt években: háromszor lehettek hordozói a Superbrands címnek, egy alkalommal második helyezettként végeztek a legjobb munkahelyért vívott küzdelemben. És jó reményekkel várják a jövő hetet is, amikor újabb védjegyek sorsa dőlhet el, amelyben a cég ugyancsak kedvező helyezést érhet el

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-11-11 )

Tovább az archívumra