Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Összefogott Gyöngyös városa a strand és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében az Együtt a strandért Gálakoncert keretében

Összefogott Gyöngyös városa a strand és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében az Együtt a strandért Gálakoncert keretében

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A rendezők abban reménykednek, hogy ezzel a rendezvénysorozattal is támogathatják az intézmény működését.

Sikító lányok, csápoló kezek fogadták a hírességeket a Gálakoncerten, Gyöngyösön. A rendezvényt olyan események előzték meg, mint a Strandok éjszakája, a Családi nap a strandon, valamint a Rekord a strandért. A 4 esemény célja az volt, hogy minél többen megszeressék és látogassák a strandot, illetve hogy stabilizálódjon az intézmény gazdálkodása.

A város komoly anyagi terheket vállal, hogy a létesítményt nyitva tartsa. Bár ez a rendezvénysorozat önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy a strand az eddigi struktúrában tovább üzemeljen. A résztvevők azonban bizakodóak.

A kiadáscsökkentő intézkedések az elmúlt időszakban optimizmusra adnak alapot. A strand előreláthatólag nyitva maradhat, és egy szükségszerű technikai bezáráson kívül, nem valószínű, hogy hosszabb időre be kell zárni- tette hozzá az alpolgármester.

Szőlősi Szabina


Az Aktuális napi hírei (2011-11-14 )

Tovább az archívumra