Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A jászárokszállási Szent Margit patika vezetője is elnyerte idén az év gyógyszerésze díjat.

A jászárokszállási Szent Margit patika vezetője is elnyerte idén az év gyógyszerésze díjat.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A pályázatot meghirdetők a kitüntetéssel olyan szakemberek munkáját ismerték el, akik példát mutatnak a gyógyszerészi gondozásban. A díjat idén négyen vehették át.

Dr. Dobos Józsefné 1994-ben, 7 éves tapasztalattal a háta mögött nyitotta meg a Szent Margit Gyógyszertárat. A közel két évtizede működő patika vezetőjének munkásságát idén az év gyógyszerésze díjjal ismerték el. A díjazott édesanyja körzeti ápolóként dolgozott. Dr. Dobos Józsefné elmondása szerint a hétköznapok során szerzett élményeknek köszönhetően már 3 éves korában eldöntötte, hogy a gyógyszerész szakmát választja.

A jászárokszállási patika kis csapatának a szakma iránti tiszteletét már többször is szakmai elismeréssel jutalmazták. Az intézmény 2008-ban első helyezést ért el az Országos Patikanapon, 2010-ben pedig az Év patikájává választották. A Szent Margit Patikában dolgozó gyógyszerészeknek azonban elmondásuk szerint a betegektől kapott elismerések sokkal fontosabbak, a külső bizottságok által megítélt díjaknál.

Dr. Dobos Józsefné hozzátette, ez a díj nem változtat semmin. Továbbra is folyamatosan fogja frissíteni szakmai ismereteit, hogy megfelelően informálhassa a hozzájuk forduló betegeket.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-11-16 )

Tovább az archívumra