Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A tanulás a legjobb lehetőség az érvényesülésre az életben, ezért nem mindegy, milyen körülmények között folyik a tanító munka

A tanulás a legjobb lehetőség az érvényesülésre az életben, ezért nem mindegy, milyen körülmények között folyik a tanító munka

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ez volt a vezérgondolata a Jövőnk a tét című, oktatás-szakmai fórumnak, melyet az Összefogás TISZK rendezett uniós pályázati támogatásból.

A szakmai konferencián az is kiderült, hogy milyen a jó pedagógus, de legelőször arról esett szó, hogyan kellene fogyasztóként átállnunk a környezettudatos gondolkodásra. Erről Gergely Sándor, a KRF zöldgazdaság-szakértője beszélt a megjelenteknek.

A szervező, az Összefogás TISZK egy észak-magyarországi, kereskedelmi profilú oktatási intézményeket egyesítő cég. Nemrég egy 355 milliós TÁMOP-pályázatot nyertek el főként digitális tananyagok fejlesztésére. A korukat jellemző problémákkal küszködő diákok számára ebből a forrásból működtetik az úgynevezett EBIGÉL-rendszert is.

A TISZK mindemellett szakemberekből álló mentorhálózat felállításával, és többszintű ösztöndíjprogrammal is segíti a jól tanuló fiatalokat.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-12-06 )

Tovább az archívumra