Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bálint György, a népszerű Bálint gazda ajánlásával és kertészkedőknek szóló tanácsaival jelent meg a Heves Megyei Hírlap kalendáriuma

Bálint György, a népszerű Bálint gazda ajánlásával és kertészkedőknek szóló tanácsaival jelent meg a Heves Megyei Hírlap kalendáriuma

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A kiadó azt reméli, hogy nem csak hasznos, ismeretterjesztő kézikönyvet nyújtanak át ezzel az olvasóknak, hanem bármikor elővehető szórakoztató kiadványt is.

Az előfizetők hűségét kívánta elismerni egy hasznos ajándékkal a Heves Megyei Hírlap, amikor elkészíttette a 2012-es évre szóló kalendáriumot. A Bálint gazda ajánlásával megjelenő kiadvány ötlete még az ismert kertész februári balesete után, a vele készült interjú idején született meg.

Bálint György a könyv bemutatóján arról szólt, hogy a kalendáriumok évszázadok óta hozzátartoznak a vidéki emberek életéhez, s sokáig a Biblia mellett a legfontosabb olvasmánynak számítottak. Így a mostani kalendárium is az ő igényeiknek kell, hogy megfeleljen. Ezért gondolta, hogy hasznos kertészeti szaktanácsokkal látja el a gazdálkodókat ebben a kiadványban. Mint mondja, a nemzetgazdaságnak sem mindegy, hogy a társas gazdaságok, a nagyobb bérletek vagy éppen a családi gazdaságok hogyan teljesítenek.

Bálint György és a kiadó vezetője, Varga Ottó egyaránt azt remélik, hogy a Hírlap ilyen szellemiség szerint szerkesztett kalendáriuma az ország többi megyei hírlapja számára is példaként szolgál majd.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2011-12-15 )

Tovább az archívumra