Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Több Gyöngyös környéki településen is betörőket fogtak az elmúlt napokban

Több Gyöngyös környéki településen is betörőket fogtak az elmúlt napokban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Volt, ahol a körzeti megbízott, volt, ahol a helyi polgárőrök segítették a lebuktatást. Egy másik esetben pedig egy prostituált rabolt ki egy gyöngyösi férfit, még az ajtót is rázárta.

Aktívak a betörők Gyöngyösön és környékén is. Legutóbb ebbe a házba törtek be hétfőn a Huszár utcában, egyszerre három lakásba. A nyomozás itt még folyik, más településeken viszont több betörőt is elfogtak az elmúlt hétvégén. Abasáron a hétvégén két embert kaptak el a helyi polgárőrök közreműködésével.

Adácson pedig a körzeti megbízottak értek tetten egy általuk korábbi esetekből már ismert betörőt az éjjeli szolgálat alatt.

Egy másik ügy gyöngyösi sértettje is szerencsésnek mondhatja magát, hogy megkerültek a holmijai. Õ itt, a buszpályaudvaron csípett fel egy könnyűvérű hölgyet, akit otthonába vitt éjszakára. Reggelre arra ébredt, hogy eltűnt a tévéje, a telefonja és pár ezer forintja, a lakását pedig még rá is zárta az alkalmi ismerős. A személyleírás alapján a rendőrök hamar elfogták a nőt, akinek többször volt már dolga a hatósággal üzletszerű kéjelgés miatt. Lopással gyanúsítják, miután a házkutatás során megtalálták nála az ellopott tévét. A nő tagad.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-05-08 )

Tovább az archívumra