Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A kórház ellen folytatott szabályszegési vizsgálat hivatalosan már lezárult, de nem ismert az eredménye

A kórház ellen folytatott szabályszegési vizsgálat hivatalosan már lezárult, de nem ismert az eredménye

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A városi nagyfejlesztéseknél esetenként jobban oda kellene figyelni a minőségi munkavégzésre, és továbbra is jut HPV-oltás a gyöngyösi fiataloknak. Mindezekről tegnap esett szó a gyöngyösi képviselőtestület ülésén.

Ugyan már lejárt a kórházfejlesztéssel kapcsolatos vizsgálat ideje, de még mindig nem tudni, mi a végeredménye – tudtuk meg a képviselőtestületi ülésen, ahol a fekvőbeteg-ellátásról is tájékozódtak a tagok. Ezért egyelőre továbbra is áll a beruházás, és mint elhangzott, politikai hovatartozástól függetlenül mindenkinek össze kell fognia ahhoz, hogy a jövőben is rendben működjön az intézmény.

A városban folyó projektek kapcsán a képviselők többek között a Zeneiskola felújításának hibáit, az Epreskert út új burkolatát, illetve a Zeneiskola melletti buszmegálló megsüllyedését sérelmezték. Felvetették: ha már az önkormányzat fizet a beruházásokért, követelje meg a tisztességes minőségű munkavégzést, mert ezzel esetenként gond lehet.

A város környezeti állapotánál a patakba folyó illegális csatornabekötések felderítését szorgalmazták leginkább a grémium tagjai, a Bugát-Richter-verseny támogatásánál pedig azt javasolták, hogy jövőre állandó költségvetési támogatást kapjon a 35 éves rendezvény.

Idén több, mint 120 fiatal lány juthat humán papillomavírus elleni szérumhoz egy döntés alapján, az ifjúsági koncepciót pedig második fordulóban tárgyalták és elfogadták. Az is kiderült, hogy a Gyöngyös Közszolgálatáért-díjat az idén nem osztják ki, mert senki nem javasolt arra érdemes személyt.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-05-25 )

Tovább az archívumra