Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A célt ugyan jónak látja, a telepprogramot viszont kidolgozatlannak tartja a Jobbik képviselője

A célt ugyan jónak látja, a telepprogramot viszont kidolgozatlannak tartja a Jobbik képviselője

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ezzel indokolta tartózkodását mai sajtótájékoztatóján Kévés Tamás a projekt benyújtását támogató szavazásnál, valamint azzal, hogy elutasították hárompontos módosító indítványát.

Főleg a komplex telepprogramot kísérő két lakossági tiltakozás hatására döntött úgy Kévés Tamás, hogy hárompontos módosító javaslattal él a voksolás előtt a témában. Az első két pont annak szabályozására szolgált volna, hogy ki ne kerülhessen be a programba.

A harmadik pont pedig a köztartozással rendelkező résztvevőket érintette volna. Kévés Tamás itt azt kezdeményezte, hogy a program mellé elérhető megélhetési támogatás felének erejéig a hátralékot levonhassák. Utólag pedig azt is felvetette, hogy az ötéves fenntartási időszakra megszavazott évi 15 millió forintos támogatást is fordítsák inkább a terület közbiztonságára.

A céllal egyébként egyetértett elmondása szerint a jobbikos képviselő is. Azt azonban sérelmezte, hogy kihagyták az egyeztetésekből, és emellett jelenlegi formájában a programot is kidolgozatlannak nevezte.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-07-19 )

Tovább az archívumra