Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hárman meghaltak, egy személy pedig súlyosan megégett abban a balesetben, amely kedd hajnalban történt az M3-ason egy ittas autós hibájából.

Hárman meghaltak, egy személy pedig súlyosan megégett abban a balesetben, amely kedd hajnalban történt az M3-ason egy ittas autós hibájából.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ma már kiderült, hogy az egyik autó utasai mindannyian Karácsondról indultak útnak. A településen élőket elborzasztották a történtek.

A kedd reggeli tragikus baleset képei az M3-asról, egy kamionos készítette a felvételeket a 44-es kilométernél. Egy ittas nő által vezetett BMW rohant bele az itt lángoló Fiat Puntoba. A BMW szlovák sofőrje az eddigi adatok szerint elaludt a volánnál. A szabályosan haladó Fiat négy utasa mind karácsondi volt, rokonok. Hárman közülük bennégtek a kocsiban, egy nő életveszélyes sérülésekkel kimenekült, a vétkes BMW-s karcolásokkal megúszta a karambolt, őt őrizetbe vették.

Karácsondon az egyik áldozattá vált házaspár ebben a Szabadság úti házban lakott. A szomszédokat megdöbbentette a tragédia, nem is szívesen nyilatkoztak a történtekről. Kamerán kívül azt mondták nekünk, hogy még hallották, ahogy a házaspár hajnalban útra készül. Pilisvörösvárra mentek volna szüretelni.

A kocsmárosnő a harangcsendítésekből értesült, hogy három halott van a faluban egyszerre, de először nem tudta, mi történt.

A hivatalon lobogó fekete zászló is az egyik áldozat emlékére lett kihelyezve, a településgazdálkodási szervezet korábbi vezetője hunyt el a balesetben. A polgármester épp ott volt a baleset után kialakult húsz kilométeres dugóban, de akkor még nem lehetett tudni, hogy az áldozatok mind falubeliek.

Az ATV információi szerint a vétkes BMW-sofőr Szlovákia egyik korábbi közlekedési miniszterének lánya volt. Azt a faluban terjedő pletykát, ami szerint az egyik áldozattá vált család házába betörtek volna az éjjel, érdeklődésünkre mind a rendőrség, mind a szomszédok cáfolták.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-08-22 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
15:00
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 7. rész
16:14
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:31
Reklám
16:34
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:25
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
19:08
Reklám
19:11
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:23
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság