Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyerekeknek a vízről a világnapon

Gyerekeknek a vízről a világnapon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

a helyes fürdő és uszodahasználatáról a Kálváriaparti Általános Iskola második osztályos diákjainak. A strand ügyvezetője és műszaki vezetője is igyekezett megismertetni a gyerekkel a fürdőkultúrát, valamint a kulturált fürdőzést.

A helyes fürdőzést népszerűsítő program első állomása a Kálváriaparti Általános Iskola volt, ahol a kicsik a kulturált fürdőzésről hallhattak előadást és tudhattak meg fontos dolgokat a víz világnapjáról.

A strand műszaki vezetője a fürdőzés veszélyeire hívta fel a kicsik figyelmét, és persze a medencék higiénikus használatának fontosságát is hangsúlyozta.

A gyerekek már elsősként is sokat hallhattak a víz világnapjáról, így az osztályfőnök kifejezetten örült a mai előadásnak.

A gyöngyösi strandon hétvégén tematikus plakátokkal igyekeznek népszerűsíteni a víz világnapját, és ezért vasárnap 50 százalékos kedvezménnyel várják a vendégeket a strandon, ahol 8 órától és 11 órától utánpótlás vízilabda mérkőzést tartanak. A strand áprilistól már szombaton is nyitva lesz.


Tovább az archívumra