Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hotelstars Védjegy a Lifestyle Hotelnek

Hotelstars Védjegy a Lifestyle Hotelnek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A térség idegenforgalma szempontjából nem mellékes, milyen színvonalú szolgáltatásokat kínálnak az ideérkezőknek. Ebben jelenthet újabb előrelépést az a minősítés, amelyet most szerzett meg egy olyan négycsillagos szálloda, amely két évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Mátrában, olyan színvonallal és szolgáltatásokkal,, amelyre addig alig volt példa a régióban.

A szálláshelyek minőségét tanúsító védjegy elősegíti a szolgáltatási színvonal növelését, a fogyasztók tájékoztatását, védelmét, ezáltal hozzájárul a turisztikai piac kiegyensúlyozott fejlődéséhez – hangzott el a mátraházai szállodában tartott átadó ünnepségen, amely háromszázötvenedikként kapta meg a Hotelstars Wellness minősítést. Az alulról jövő kezdeményezésként megalapított elismerést a szállodaszakma hívta életre és már Európa 15 országában működik – mondta a védjegy átadásakor dr.Horváth Viktória helyettes államtitkár.

A turizmus a hazai gazdaságnak közvetetten 9 százalékát adja – tette hozzá a helyettes államtitkár, aki úgy véli vannak még tartalékok az ágazatban, így 2014-ben a minőség és a versenyképesség lehet a két legfontosabb elv a gazdaságfejlesztési források tekintetében. A Nemzeti Szállodai Védjegy széles körű elterjedése országosan és nemzetközi szinten egyaránt alkalmas a magas minőséget nyújtó szolgáltatók pozitív megkülönböztetésére.

Tapodi Attila szállodaigazgató arról beszélt: a Lifestyle Hotel Mátra a wellness szolgáltatásaival, holisztikus kezelésekkel mindazt meg tudja mutatni, ami kiemelkedővé teszi a régióban. Úgy vélte, a Lifestyle önmagában akár egy brand is lehet.

Ez a védjegy nem csak a 78 embernek munkát adó szállodának jelent rangot, hanem Gyöngyösnek is – mondta Réthy Béla szakmai alpolgármester az ünnepségen. A turizmusfejlesztés akkor működik jól, ha tudnak együttműködni az önkormányzatok és a vállalkozók. A város vezetése a Turisztikai Desztinációs Menedzsmenten keresztül, olyan programokat igyekszik szervezni a szálláshelyekkel és éttermekkel együtt, hogy megszerettessék a Mátrát az ideérkezőkkel – tette hozzá az alpolgármester.


Az Aktuális napi hírei (2013-10-10 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 5. rész
14:58
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Megyek az úton
15:03
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 6. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
William Ricketts emlékhelye - dokumentumfilm
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:35
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:14
Gasztronómia a Mátrában - kisfilm
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:41
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:07
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság