Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Prima Díjas a Tomory Néptánciskola

Prima Díjas a Tomory Néptánciskola

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Tomory Gábor Néptánciskola kapta idén a Heves Megyei Prima Díjat. A néptánciskola a közösségépítésért, valamint az egészen kisgyermekkortól a fiatal-felnőtt korig végigvitt következetes néptánc-pedagógiai munkásságáért kapta a kitüntetést. A gálán adták át a megyei vállalkozói díjakat is, melynek szintén van gyöngyösi kitüntetettje.

Idén is volt gyöngyösi díjazottja a Heves Megyei Prima Díj-átadónak, Egerben, amelyen részt vett Demján Sándor, a VOSZ elnöke, a Prima mozgalom alapítója is.

A Heves megyei Prima Díjat népművészet kategóriában a Tomory Gábor Néptánciskola kapta, elismerve ezzel a néptánciskola több éves, évtizedes munkáját.

A Díjjal a dicsőség mellett 1 millió forint készpénz is járt, amiről a Néptánciskola vezetője, Tomory Gergely elmondta: új népviseletekre, táboroztatásra, vagy külföldi útra fogják fordítani.

Kultúra kategóriában Báder Ernő és Gonda László zenészek, Tudomány kategóriában dr. Nagy Andor neveléstudományi szakember vehette át az elismerést.  

Ezen az estén adták át a Megyei vállalkozói díjakat is. Idén Kiss István a Gyöngyösi Õrangyal Vagyonvédelmi Kft., valamint Szekrényes Tamás a Szekrényes Fotó-Optika vezetője kapott kitüntetést. Az Erste Bank különdíját Paziczki László, vállalkozó vihette haza.


Tovább az archívumra